תכנון ארוחת ערב מוצלחת כאירוע חברה; בחירת מיקום, החלטה על התפריט ומציאת בידור. כל זה יכול בקלות להפוך למערבולת של מתח, אבל בואו לא נקדים את עצמנו. נקודה חיונית שכדאי לזכור בעת תכנון המפגש הבא שלך היא לא לסבך יותר מדי דברים ולהישאר רגוע!
לאחר שקבעתם תקציב, כך אנו ממליצים לכם להתחיל בתהליך התכנון.
סדר יום – בדיוק כמו בכל אירוע, קיום מסלול הוא הכרחי. התחל בתכנון איך תרצה שהלילה ייראה. רשום את שעת תחילת האירוע, בפירוט עד לנאומי הסיום. בדוק את סדר היום לדוגמה למטה.
17:00 – 17:30 – הגעה/קוקטייל/רשת
17:30 – 17:45 – נאומי קבלת פנים
17:45 – 18:45 – ארוחת ערב/רשת
18:45 – 19:45 – בידור מתוכנן
19:45 – 20:00 – נאומי נעילה/קינוח
קיום מסלול נסיעה יעזור לשמור על המשך האירוע בצורה חלקה ובזמן. זה גם יעזור לך לקבל החלטות לגבי מיקומים ובידור על סמך מסגרת הזמן שעומדת לרשותך.
מיקום – מציאת המיקום המתאים לארוחת ערב ארגונית כרוכה בהתחשבות בכמה אלמנטים – זמינות, מספר אנשים וסוג המטבח. תלוי מתי אתה מנסה להפוך את ארוחת הערב הבלתי נשכחת הזו לקרות, ייתכן שתצטרך לפנות לכמה מקומות. בהתאם לגודל הקבוצה, תשקול מסעדות, בתי מלון או מקומות בילוי.
לדעת את התאריך, כמה משתתפים ואיזה סוג של מטבח אתה רוצה הם כל הפרטים שיעזרו לסיים את המיקום המושלם.
תפריט – כאשר מתכננים תפריט לתת לאנשים פחות זה יותר. האם אי פעם הסתכלת על תפריט נרחב וחשבת לעצמך, "איך אני אבחר רק דבר אחד?" יותר מדי אפשרויות מקשות על קבלת החלטה, ואתה לא רוצה את זה במהלך אירוע רגיש בזמן.
כאשר מנסים להכיל אירוע גדול, הדבר הטוב ביותר לעשות הוא תפריט מוגבל. זה יקל עליך, על הקייטרינג ועל כל האורחים שלך. לעתים קרובות, למסעדות, מלונות או מרכזי כנסים כבר יש תפריטי אירועים לבחירתכם בהתאם לגודל הקבוצה שלכם. יש לקחת בחשבון גם מגבלות תזונתיות בעת תכנון התפריט. המשתתפים הצמחונים, הטבעוניים או ללא גלוטן ירגישו מוערכים כשיש לכם אפשרויות ארוחה חלופיות.
להיות סלקטיבי עבור התפריט המצומצם שלך כולל גם משקאות אלכוהוליים! בר פתוח יכול להיות מצוין לקוקטיילים, אבל אולי בחרו כמה בירות מקומיות ובקבוקי יין שמשתלבים עם אפשרויות הפתיחה שלכם.